Grundlig balkongrenovering
i Göteborg med omnejd

Balkongen är en viktig byggnadsdel, både funktionellt och estetiskt, som tyvärr ofta blir förbisedd gällande underhåll. På T.V. Fasad AB har vi stor erfarenhet av alla typer av balkongrenovering i Göteborg med omnejd. Vi hjälper dig att hålla din balkong både fräsch och säker. 

I Sverige är det fastighetsägarens ansvar att en balkong är säker både för människor som vistas på balkongen och under den, och för att undvika allvarliga olyckor är det viktigt att eventuella skador upptäcks och åtgärdas i tid. Vi på T.V. Fasad AB hjälper privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och bostadsbolag i Göteborg med kranskommuner med enklare balkongbesiktningar och självklart med själva renoveringen. Vänta inte för länge med din balkongrenovering – sätt säkerheten främst!

Balkongrenovering och fasadputs utförd av [company name] i Göteborg med omnejd

Vanliga skador

Precis som resten av fasaden utsätts balkongen för alla former av väderpåfrestningar, vilket med tiden naturligt leder till olika skador och defekter. Det kan vara allt ifrån att räcket ellet panelen börjat rosta till att det gått fukt i betongen eller liknande. Vissa saker påverkar endast balkongens utseende, men i längden kan de flesta skador göra balkongen instabil och till och med farlig. Förr eller senare blir en balkongrenovering nödvändig, och då hjälper vi på T.V. Fasad AB dig att genomföra den grundligt och effektivt!

Nybyggnation

Genom åren har T.V. Fasad AB medverkat vid många nybyggnationer av husfasader i Göteborg med omnejd, och därmed naturligtvis också vid många nybyggnationer av balkonger. Om du som kund har planer på att bygga till en balkong på ditt hus får du gärna vända dig till oss. Vi ser till att din balkong blir noggrannt och stabilt byggd, så att den både blir en vacker utsmyckning på huset och även en säker plats att vistas på!

0708-292444