Fasadrenovering och
isolering i Göteborg

Precis som vi människor skyddar oss mot både kyla, värme och smuts genom att ta på oss kläder måste en husfasad skyddas mot de många väderpåfrestningar den utsätts för. Men du behöver faktiskt inte göra en fullskalig fasadrenovering för att skydda din fasad.

En solid isolering räcker långt, och bidrar dessutom till att hålla temperaturen inne i huset på en behaglig nivå – oavsett hur varmt eller kallt det är utomhus. Vi på T.V. Fasad AB har genom utför isoleringsarbeten åt mängder av kunder runt om i Göteborg. Låt oss hjälpa dig också!

Röd fasadrenovering utförd av [company name] i Göteborg med omnejd

För en tålig fasad

Isoleringen är en viktig komponent i huskonstruktionen eftersom den bidrar till att göra fasaden tålig mot de många väderpåfrestningar en fasad utsätts för. Höga och låga temperaturer, regn och snö, starka vindar – allting sliter på fasaden. Med en solid isolering bakom putsen står sig fasaden bättre och den bryts ned betydligt långsammare.  

Fasadrenovering och isolering utförd av [company name] i Göteborg

För din komfort

Isoleringen är även nyckeln till god komfort i hemmet. Element och fläktar i all ära, men ett oisolerat hus kommer likväl att bli väldigt kallt om vintrarna och väldigt varmt om somrarna. En solid isolering bakom fasaden skyddar huset mot såväl höga som låga temperaturer, och gör att du slipper frysa inomhus när temperaturen sjunker. Dessutom sänker den dina uppvärmningskostnader rejält! 

Gul fasadrenovering utförd av [company name] i Göteborg

Passa på vid renovering

Att isolera utifrån, vilket brukar rekommenderas, är ett omfattande och ganska dyrt arbete eftersom det innebär att fasaden måste plockas ned under arbetet. Därför är det en god idé att passa på att göra isoleringen i samband med en redan planerad fasadrenovering. Vi på T.V. Fasad AB har stor erfarenhet av både isolering och fasadrenovering och hjälper dig gärna att få allting gjort på en och samma gång!