Besiktning av tegel- & putsfasad samt våtrum

Fastighetsbesiktningar i Göteborg med omnejd. Lagning av putsfasad eller tegelfasad, finns det rost, sprickor eller släpp i betongen?

Men även badrum, kök och andra våtrumsbesiktningar inför renovering.

Grå fasad med fönster och blå himmel bakom

Besiktning putsfasad

Innan renovering måste fasaden besiktigas för att kontrollera om det räcker med ny puts, putsfärg eller om hela eller delar av fasaden behöver putsas om. Att putsa om görs främst om putsen släppt från underlaget. Vi utför Okulär besiktning av putsfasad.

Renovering av en tegelfasad på en solig dag med byggnadsställning

Besiktning tegelfasad

Vi har 20 års erfarenhet av att renovera och restaurera tegelfasader. Både gamla och nya byggnader i Göteborg och omnejd. Kontakta TV fasad när du behöver hjälp med din tegelfasad. Vi utför Okulär besiktning av tegelfasad.

Renoverad balkong på ett grönt hus i Göteborg

Besiktning balkong

Besiktiga balkong / balkonger inför renovering. Med stor erfarenhet, kompetens, kunskap och personlig rådgivning hjälper vi er med er balkong. Små sprickor i betongen och mindre rostangrepp är av stor betydelse. Vi utför Okulär besiktning av balkong.

Kontakta oss
Renoverad balkong på ett grönt hus i Göteborg

Besiktning badrum

Badrumsbesiktning före renovering är avgörande för att identifiera potentiella problem och säkerställa en framgångsrik renovering. Upptäck fel i tid och undvik framtida bekymmer. vi utför även renovering i samband med vattenläckage eller liknande. Välkomna.

Kontakta oss

Läs eller skriv en gärna en recension ... HÄR

TIDSBOKNING BESIKTNING?

- LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ KONTAKTAR VI DIG.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna dina uppgifter så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag

Ny kund
Kund sedan tidigare
Genom att skicka in förfrågan om offert & rådgivning tillåter jag TV Fasad att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.