Besiktning av tegel och putsfasad

Fastighetsbesiktningar i Göteborg med omnejd. Lagning av putsfasad eller tegelfasad, finns det rost, sprickor eller släpp i betongen?

Grå fasad med fönster och blå himmel bakom

Besiktning putsfasad

Innan renovering måste fasaden besiktigas för att kontrollera om det räcker med ny puts, putsfärg eller om hela eller delar av fasaden behöver putsas om. Att putsa om görs främst om putsen släppt från underlaget. Vi utför Okulär besiktning av putsfasad.

Renovering av en tegelfasad på en solig dag med byggnadsställning

Besiktning tegelfasad

Vi har 20 års erfarenhet av att renovera och restaurera tegelfasader. Både gamla och nya byggnader i Göteborg och omnejd. Kontakta TV fasad när du behöver hjälp med din tegelfasad. Vi utför Okulär besiktning av tegelfasad.

Renoverad balkong på ett grönt hus i Göteborg

Besiktning balkong

Besiktiga balkong / balkonger inför renovering. Med stor erfarenhet, kompetens, kunskap och personlig rådgivning hjälper vi er med er balkong. Små sprickor i betongen och mindre rostangrepp är av stor betydelse. Vi utför Okulär besiktning av balkong.

Kontakta oss

Läs eller skriv en gärna en recension ... HÄR

VILL DU VETA MER OM BESIKTNING?

- LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.