TV FASAD AB | EST 1991

Fasadputsning i Göteborg

Kostnadsfri offert & rådgivning

Renovera Putsad Fasad - putsat sedan 1991

Fasaden är husets ansikte utåt och en central del i själva huskonstruktionen. Det är med andra ord viktigt att ta hand om sin fasad, både för att huset ska se snyggt och fräscht ut samt för att det ska stå emot kyla och hetta. TV Fasad i Göteborg erbjuder fasadtvätt som ger fastigheten rätt ansikte utåt samt mer omfattande fasadrenoveringar där vi putsar om eller omfogar delar eller hela fasaden.

Låt oss ta hand om både dig och din fasad – kontakta oss idag.

Prisförfrågan

30 års erfarenhet av att putsa fasader

Med mer än 30 års erfarenhet av murning och putsning hjälper vi kunder i Göteborg, Borås och Alingsås med omnejd. TV Fasad utför fasadputsning, omfogning,  renovering av tegelfasad till hela fasadrenoveringar och putsade nybyggnationer. Allt detta gör att du som kund kan vara säker på att du kommer att få rätt hjälp till din fasad, ny som gammal.

Den hjälp kunden behöver kring sin gamla eller nya fasad

Våra fasadtjänster och behandlingar gäller inte bara gamla hus vars fasad behöver bytas ut helt, utan även nybyggnationer där en helt ny fasad ska sättas på plats. Det gör att du kan få en helt ny tegelfasad, alternativ en omfogning om fastigheten är äldre. Vi är noga med att ge våra kunder den hjälp som behövs.

Fullständig garanti på alla våra fasadjobb

För att du som kund ska kunna känna dig trygg med oss erbjuder vi fullständig garanti på alla våra fasadarbeten, och vi har även Länsförsäkringars trygghetsgaranti. Vi är noga med att ge dig den personliga service du vill ha och behöver. Med ett gediget kunnande av branschen kan du vara säker på att jobbet kommer att bli kompetent utfört, oavsett om du har beställt en enkel fasadtvätt eller en mer omfattande omfogning. Välj den fasadbehandling du vill ha och behöver från vårt kompetenta utbud redan idag.

Fasadputs i Göteborg utförd av T.V. fasad

Fasadputsning

Fasadputs innebär att man slipar husfasaden till en slät yta. Det är en populär och välanvänd metod, som tillämpas både av estetiska skäl och för att förenkla tilläggsisolering. Fasadputsningar kan göras på alla typer av material och bör genomföras någorlunda regelbundet (med ett antal års mellanrum) för att hålla fasaden fräsch och frisk. Vi på TV Fasad AB har stor erfarenhet av fasadputsningar och hjälper dig som kund i Göteborg med omnejd att fräscha upp din fasad snabbt och effektivt och till ett bra pris!

Fasadrenovering i Göteborg utförd av T.V. fasad

Fasadrenovering

Det är inte alltid att det räcker enbart med fasadputs. Många hus är väldigt gamla, och vid en viss tidpunkt behöver helt enkelt fasaden bytas ut. Vi utför även renoveringar av tegelfasader. Det kan också vara så att du tröttnat på din fasad och vill ge ditt hus ett nytt utseende. Vi på TV Fasad har stor erfarenhet av grundliga fasad-renoveringar, både för privatpersoner och större bostadsbolag. Vi utför även fasadtvätt för att ge din äldre fasad ett fräscht yttre. Kontakta oss så kommer vi med en offert!

Byggställningar inför fasadarbete i Göteborg

Fasadarbete vid nybyggnation

Står du i färd med att bygga ett nytt hus? Då är fasaden förstås väldigt viktig. TV Fasad AB har genom åren medverkat vid många nybyggnationer i Göteborg med omnejd, och hjälper gärna både privatpersoner och bostadsrättsföreningar med allt ifrån fasadputs till isolering. Kontakta oss så kommer vi med en offert!

Prisförfrågan

FRÅGA KRING DIN PUTSFASAD?

- LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.