Grundlig balkongrenovering
i Göteborg med omnejd

Fri offert

Balkongen är en oerhört viktig byggnadsdel, både funktionellt och estetiskt, som tyvärr ofta blir förbisedd vad gäller underhåll. Vi på T.V. Fasad AB har stor erfarenhet av alla typer av balkongrenovering i Göteborg med omnejd. Vi hjälper dig att hålla din balkong fräsch och säker.


I Sverige är det fastighetsägarens ansvar att se till att balkongerna är säkra för både de människor som vistas på balkongen samt de som går under den. För att undvika allvarliga olyckor är det därför viktigt att eventuella skador upptäcks och åtgärdas i tid. Vi på T.V. Fasad AB hjälper privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och bostadsbolag i Göteborg med kranskommuner med både enklare balkongbesiktningar såväl som balkongrenoveringar. Vänta inte för länge med din balkongrenovering – sätt säkerheten främst!

Upptäck vad vi kan göra för dig – kontakta oss idag.

Renovera balkongen vid skador

Precis som resten av fasaden utsätts balkongen för alla former av väderpåfrestningar, vilket naturligtvis leder till olika skador och defekter med tiden. Detta kan omfatta allt ifrån att räcket eller panelen börjat rosta till att det gått fukt i betongen eller liknande. Vissa saker påverkar endast balkongens utseende, men i längden kan de flesta skador göra balkongen instabil och till och med farlig. Förr eller senare blir det nödvändigt att renovera balkongen, och då hjälper vi på T.V. Fasad AB dig att genomföra den grundligt och effektivt!

Nybyggnation

Genom åren har T.V. Fasad AB medverkat vid många nybyggnationer av husfasader i Göteborg med omnejd, och därmed naturligtvis också vid många nybyggnationer av balkonger. Om du som kund har planer på att bygga till en balkong på ditt hus får du gärna vända dig till oss. Vi ser till att din balkong blir noggrant och stabilt byggd, så att den både blir en vacker utsmyckning på huset och även en säker plats att vistas på!