Balkongrenovering i Göteborg

Kostnadsfri offert & rådgivning

Behöver du renovera din balkong?

Vi på TV Fasad AB har stor erfarenhet av alla typer av balkongrenovering och fasadputsning i Göteborg med omnejd. Balkongen är en oerhört viktig byggnadsdel, både funktionellt och estetiskt, som tyvärr ofta blir förbisedd vad gäller underhåll. Vi hjälper dig att hålla din balkong både fräsch och säker.

I Sverige är det fastighetsägarens ansvar att se till att balkongerna är säkra för både de människor som vistas på balkongen samt de som går under den. För att undvika allvarliga olyckor är det därför viktigt att eventuella skador upptäcks och åtgärdas i tid. Vi på TV Fasad AB hjälper privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och bostadsbolag i Göteborg med kranskommuner med både enklare balkongbesiktningar såväl som balkongrenoveringar. Vänta inte för länge med din balkongrenovering – sätt säkerheten främst!

Upptäck vad vi kan göra för dig – kontakta oss idag.

Prisförfrågan

Renovera balkongen vid skador

Precis som resten av fasaden utsätts balkongen för alla former av väderpåfrestningar, vilket naturligtvis leder till olika skador och defekter med tiden. Detta kan omfatta allt ifrån att räcket eller panelen börjat rosta till att det gått fukt i betongen eller liknande. Vissa saker påverkar endast balkongens utseende, men i längden kan de flesta skador göra balkongen instabil och till och med farlig. Förr eller senare blir det nödvändigt att renovera balkongen, och då hjälper vi på TV Fasad AB dig att genomföra den grundligt och effektivt!

Nybyggnation av balkonger

Genom åren har TV Fasad AB medverkat vid många nybyggnationer av husfasader i Göteborg med omnejd, och därmed naturligtvis också vid många nybyggnationer av balkonger. Om du som kund har planer på att bygga till en balkong på ditt hus får du gärna vända dig till oss. Vi ser till att din balkong blir noggrant och stabilt byggd, så att den både blir en vacker utsmyckning på huset och även en säker plats att vistas på!

Öppettider

Måndag 07:00 - 17:00

Tisdag 07:00 - 17:00

Onsdag 07:00 - 17:00

Torsdag 07:00 - 17:00

Fredag 07:00 - 17:00

KONTAKTINFORMATION
TV FASAD AB
ORGNR 556962-7986
Besöksadress: Boråsvägen 5, Mölnlycke

Prisförfrågan HÄR

0727-000051

Kontakta oss via mail

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att TV FASAD AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från TV FASAD AB.