TV FASAD AB | EST 1991

Kakelsättare i Göteborg

Kostnadsfri offert & rådgivning

Upptäck expertisen hos Göteborgs Bästa Kakelsättare för ditt perfekta kakelprojekt med ROT-avdraget

När det handlar om att skapa en inspirerande och elegant atmosfär i ditt hem, finns det ett namn som sticker ut bland de bästa: vår egen kakelsättare här i Göteborg. Med en oslagbar kombination av erfarenhet, skicklighet och precision, har vår kakelsättare blivit känd som det främsta valet för att förvandla dina utrymmen med kakel. Många har bekräftat att vi inte bara är skickliga, utan också noggranna och pålitliga.

  • Lång erfarenhet

  • Nöjda kunder

  • Bra priser

  • Vi levererar alltid med kvalitet

Varför välja TV Fasad's Kakelsättare?

Med en omfattande erfarenhet i branschen har vår kakelsättare hanterat olika projekt, från små renoveringar till större ombyggnader. Vår erfarenhet är en garanti för att du får det bästa resultatet varje gång. Vår kakelsättare är inte bara en yrkesman – hen är en konstnär som förstår hur man bäst lyfter fram kakelns skönhet och design i olika utrymmen. Varje platta sätts med noggrannhet och precision för en felfri finish. Oavsett om det handlar om kök, badrum eller andra ytor, är vår kakelsättare kapabel att hantera olika projekt och stilar. Vi anpassar våra tjänster efter dina behov och visioner. Vi sätter noggrannhet i fokus. Varje platta mäts och placeras med precision för att säkerställa en jämn och vacker yta. Vi tar hand om varje detalj, oavsett hur små, för att uppnå det perfekta resultatet. När du anlitar vår erfarna kakelsättare kan du dra nytta av det förmånliga ROT-avdraget. Detta innebär att en del av kostnaden för arbetskraften kan dras av från din skatt, vilket gör ditt projekt ännu mer prisvärt.
 

Prisförfrågan

Badrumsrenovering

När du letar efter den perfekta förvandlingen för ditt kök, är en noggrant genomförd köksrenovering en investering som inte bara höjer hemmets värde utan också skapar en plats där funktion möter skönhet. Med vår långa erfarenhet och dedikation till varje detalj kan vi förvandla ditt kök till en elegant och praktisk plats som du kommer att älska.

Läs mer om badrumsrenovering

Köksrenovering

När det kommer till att skapa det perfekta köket är valet av golv- och väggmaterial av avgörande betydelse. Kakel och klinkers är inte bara estetiskt tilltalande utan erbjuder även enastående praktiska fördelar. Med vår gedigna erfarenhet och oöverträffade noggrannhet på området, är vi stolta över att erbjuda dig det bästa urvalet och hantverket.

Läs mer om köksrenovering

Sätta kakel /klinkers

Vi hjälper fastighetsägare, företag och privatperson i Göteborg med omnejd att sätta kakel & klinkers. Vanligtvis sätter man kakel eller klinkers i badrum, kök, tvättstuga, hall, balkong, uteplats eller runt poolen. Välkomna

Prisförfrågan online

Vad du ska tänka på

Ta dig tid att planera ditt kakelprojekt noggrant. Bestäm vilka ytor du vill kakla och vilken designstil du eftersträvar. Vår kakelsättare kan guida dig genom materialvalen. Tänk på både estetik och funktionalitet när du väljer kakel. Fastställ en budget för ditt projekt och diskutera detta med vår kakelsättare. ROT-avdraget kan hjälpa dig att göra ditt projekt mer ekonomiskt. Kommunicera tydligt med vår kakelsättare om dina förväntningar och önskemål. Ju mer information vi har, desto bättre kan vi uppfylla dina behov.

Välj TV Fasad när du skall sätta kakel/klinkers

Med vår erfarna kakelsättare vid din sida, kan du vara säker på att ditt kakelprojekt kommer att överträffa dina förväntningar. Från design till utförande och med ROT-avdragets fördelar, ser vi till att varje steg av din resa blir en angenäm och belönande upplevelse. Kontakta oss idag för att diskutera ditt projekt och ta första steget mot att förvandla ditt hem med hjälp av vår prisbelönta kakelsättare. Kontakta oss

FRÅGA AVSEENDE KAKEL/KLINKERS?

- LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ KONTAKTAR VI DIG.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna dina uppgifter så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag

Ny kund
Kund sedan tidigare
Genom att skicka in förfrågan om offert & rådgivning tillåter jag TV Fasad att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.